Psychozone Harmonisering

Psychozone harmonisering is een aangename en ontspannende techniek die in stilte, rustig, repetitief en zacht wordt uitgevoerd. Via de reflexzones op de voeten en enkele acupressuurpunten op het lichaam mobiliseert deze techniek verstorende ballast en draineert naar loslaatpunten.

Het is een non-verbale therapie, een effectieve en specifieke techniek die gebruikt wordt om vooral klachten van psychische en emotionele aard te verlichten zoals verslavingen, slaapstoornissen, eetproblemen, depressies, angsten, stress, … De techniek werkt diep door in het kleine (innerlijke) bewustzijn, de microkosmos en de macrokosmos. Ze laat stromen en doorstromen.

De holistische techniek is gebaseerd op duizenden jaren oude Chinese wijsheid. Volgens de traditionele Chinese filosofie en geneeskunde (TCG) is alles energie, is de mens een energetisch wezen, verbonden met de energieën van het universum en verbonden met de energie van de aarde. In de energetische geneeskunde is een vlotte doorstroming van energie belangrijk voor een goede gezondheid. Heel wat natuurgeneeswijzen hanteren technieken om de energie (weer) te laten stromen.

In samenspraak met en mits goedkeuring van de klant wordt een programma besproken. Eén sessie duurt 60 minuten. Aan de hand van een duidelijk schema kan de klant dagelijks zelf de nodige drukpunten bewerken wat bijdraagt aan een bewust en verantwoord herstel.

Psychozone Harmonisering is geen vervanging voor een reguliere medische behandeling, het is een complementaire therapie die op zichzelf of ter ondersteuning van een medische behandeling kan toegepast worden. Psychozone Harmonisering is niet geschikt voor psychiatrische aandoeningen en pathologieën.


Wellicht vind je dit ook interessant: