Ria Imbrechts

Na wat twijfelen, ging ik in 2007 in op een voorstel om een auralezing te ondergaan. Op dit vlak was ik een leek, stond er zelfs wat sceptisch tegenover en wist niet wat ik er moest van verwachten. Fel onder de indruk over het resultaat, startte ik in 2009 zelf met de 3-jarige opleiding Psycho-energetica. Deze opleiding verschafte me vele inzichten in mezelf, mensen en hun omgeving, en universele energieën. Deze inzichten, technieken en toepassingen zijn sindsdien fundamenteel in mijn leven. 

Enkele maanden na deze opleiding kreeg ik weer zin om me verder te verdiepen in de mens als geheel. Zo kwam ik bij voetreflexologie terecht. Al snel werd me duidelijk dat in voetreflexologie niet alleen het fysieke lichaam maar ook het energetische lichaam van groot belang is. Deze lichamelijke en energetische werking van reflexologie boeit me enorm en is daarom perfect combineerbaar met mijn auralezersopleiding. Geboeid door natuurlijke geneeswijzen, blijf ik verdere opleidingen volgen om mensen nog beter te kunnen begeleiden. 

Waar ‘kiria’ voor staat: ontstaan en visie

Tijdens mijn loopbaan op de luchthaven, vertelde een Braziliaanse klant me dat mijn voornaam ‘Salt water River’ in zijn land betekent. Deze uitspraak is me steeds bijgebleven en langzaam ontdekte ik enige kracht in mijn naam en ben ik hem meer gaan koesteren. Jaren later gaf het me de aanzet om op basis van mijn voornaam een bedrijfsnaam te zoeken. Oosterse geneeswijzen en sporten dragen vaak het woord – ki – in hun naam, wat (oer)energie betekent. In mijn energetische en Reiki-opleiding komt het krachtige woord ki ook zeer vaak voor. Omdat de Braziliaanse betekenis van mijn naam me nooit heeft losgelaten en om mijn voornaam kracht bij te zetten, heb ik deze gecombineerd met het mooie Oosterse woord ‘ki’. Een rivier met zout water biedt op een natuurlijke wijze geneeskrachtige en weldadige capaciteiten voor ons lichaam.

De kracht van stromend water

Kracht staat gelijk aan energie.

ki voedt, beschermt en laat ons lichaam functioneren zowel op mentaal als fysiek vlak.

Deze energie wil ik klanten laten ervaren tijdens en na een sessie uit het aanbod.

Docente Integratieve Reflexologie 

In 2020 volgde ik een jaartraject als Assistent Docent Integratieve Reflexologie, onder begeleiding van Katrien Hendrickx. Gedreven door mijn passie draag ik reflexologie via opleidingen verder uit. 

Wie zich graag wil verdiepen in de materie kan bij mij terecht voor de opleidingen:

  • Relaxatie Reflexologie
  • Coach Reflexologie

Meer informatie vind je terug op de website van Integratieve Reflexologie: www.integratievereflexologie.be

Kwalificaties

  • Psycho-energetica: Healing – Reading – Auralezing (Ronald van de Peppel)
  • Integratieve Reflexologie (Katrien Hendrickx)
  • Sarafijn Basis Techniek (Greet Vanderwegen)
  • Reiki Tweede graad (Ronald van de Peppel)
  • Psychozone Harmonisering (Katrien Hendrickx)
  • E.V.C. – Energetisch Vertebraal Correctie (Lydie Schoenmaekers)
  • ChinflexR Basis (Carine Reenaers)
  • Aromatherapie: Basis – Energetica – Reflexologie (Veerle Waterschoot)

Aangesloten bij