Praktische informatie

Hoe verloopt een sessie?

Als kennismaking wordt een eerste sessie voorafgegaan van een intakegesprek of anamnese. Tijdens dit gesprek worden er, geheel vrijblijvend, enkele persoonlijke vragen gesteld en wordt er vooral geluisterd naar de noden en verwachtingen van de klant. Bovendien wordt de werking van de reflexologie of andere techniek uit het aanbod verder toegelicht.

Bij een eerste sessie werk ik aftastend en relaxerend. Op deze manier leer ik je nog beter kennen. Je ervaart wat reflexologie voor jou kan betekenen en het legt de basis voor eventueel verdere sessies ter ondersteuning van je noden.

Opgelet: Een reflexoloog is niet gemachtigd voor het stellen van een diagnose. Hij kan en mag geen arts vervangen. Uw arts blijft de eerste verantwoordelijke voor de opvolging van uw algemene gezondheid.

Praktische tips

  • Draag bij voorkeur losse kledij zodat er tot aan de knie kan gewerkt worden en je zelf gemakkelijk en ontspannen kan liggen.
  • Proper gewassen voetjes zijn voor iedereen een meerwaarde.
  • Na een sessie kan je het koud krijgen. Voorzie dus liefst een warme pull, jas of sjaal voor nadien.

Tarieven

Prijzen per sessie

Intake + eerste sessie van 60 minuten€ 70
Sessie van 30 minuten€ 45
Sessie van 60 minuten€ 60
Sessie van 75 minuten€ 85
Klantenkaart met 5 sessies van 60 minuten€ 275

Sessies zijn contant of via QR-code te betalen tijdens de afspraak. Prijzen zijn inclusief BTW.

Klik hier om meteen een afspraak te maken.

Annulering

Gelieve afspraken minimaal 24 uur van tevoren te annuleren via 0473/26 92 21. Wanneer de afspraak niet tijdig afgezegd wordt, zal er 50% van de sessie in rekening gebracht worden.

Terugbetalingen

Sessies uitgevoerd door een erkend reflexoloog die aangesloten is bij BeVo, worden door bepaalde ziekenfondsen gedeeltelijk terugbetaald. Informatie hierover is te verkrijgen bij uw eigen ziekenfonds.

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een origineel geschenk of wens je iemand meer ontspanning toe? Dan is een cadeaubon voor een sessie een mooi persoonlijk cadeau. Je bepaalt zelf het bedrag en de ontvanger kiest een sessie naar keuze uit het aanbod. De bon blijft 1 jaar geldig.

Hoe een cadeaubon bestellen?

Stuur een mailtje naar info@kiria.be en vermeld volgende informatie:

  • Naam, adres en e-mailadres van de ontvanger
  • Het gewenste bedrag dat je zou willen schenken